In aceasta categorie de produse comercializam ingrediente naturale, sanatoase adresate celor care isi doresc un stil de viata sanatos, vegan, vegetarian. Ingredientele comercializate au fost selectionate dupa un studiu riguros privind nevoile si cerintelor targetului tinta.

Amestecurile Econatur au fost concepute dupa retete proprii/originale astfel incat sa oferim clientilor nostri produse originale conform nevoilor directe.

In momentul de fata in aceasta categorie de produse avem 29 produse dar mai avem in dezvoltare inca 45 produse pe aceeasi directie.


Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură. Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase. 
De ce produsele artizanale EcoNatur: 
* folosim doar făină integrală de grâu şi făină de ovăz;
* reţete originale, cu un conţinut redus în grăsimi pentru a fi potrivite copiilor şi persoanelor cu tendinţe de îngrăşare dar şi în curele de slăbire;
* reţete vegan, fără lactoză, ouă, e-uri şi arome;
* conţinut ridicat în fibre şi seminţe. 
In momentul de fata in aceasta categorie de produse avem 13 produse dar mai avem in dezvoltare inca 6 produse realizate pe acelasi concep