Meniu
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Cine suntem?

ECO NATUR DISTRIBUTION SRL este o companie tânără din Timişoara, creată din dorinţa de a aduce pe mesele românilor produse realizate după reţete originale cu multiple beneficii sănătoase. În această perioadă trebuie să fim mai atenţi la ce mâncam, ne dorim să ținem sub control consumul de zahăr și suntem mai preocupați de legătura dintre alimentație și sănătate, drept urmare ne-am propus să comercializăm doar produse special gandite ca fiind: 
In momentul de fata EcoNatur Distribution comercializeaza 3 categorii de produse: 

Biscuiti/Saratele artizanale

Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură. Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase. 

De ce produsele artizanale EcoNatur: 

* folosim doar făină integrală de grâu şi făină de ovăz;

* reţete originale, cu un conţinut redus în grăsimi pentru a fi potrivite copiilor şi persoanelor cu tendinţe de îngrăşare dar şi în curele de slăbire;

* reţete vegan, fără lactoză, ouă, e-uri şi arome;

* fara zahar adaugat sau cu continut redus de zahar;

* conţinut ridicat în fibre şi seminţe. 

In momentul de fata in aceasta categorie de produse avem 13 produse dar mai avem in dezvoltare inca 6 produse realizate pe acelasi concep

Ingrediente si amestecuri originale

In aceasta categorie de produse comercializam ingrediente naturale, sanatoase adresate celor care isi doresc un stil de viata sanatos, vegan, vegetarian. Ingredientele comercializate au fost selectionate dupa un studiu riguros privind nevoile si cerintelor targetului tinta.

Amestecurile Econatur au fost concepute dupa retete proprii/originale astfel incat sa oferim clientilor nostri produse originale conform nevoilor directe.

Ingrediente vrac

Aceasta categorie de produse este in dezvoltare, urmeaza sa alegem un numar de 50 de ingrediente si sa comercializam produse vrac la 100 g , 250g, 500g, 1 kg.

Cui ne adresam?

Clientii Econatur sunt:

*Persoanele care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și, implicit, dieta alimentară.

*Persoanele care sunt atente la etichetele produselor înainte de a le cumpăra, cele care isi doresc sa țina sub control consumul de zahăr și sunt mai preocupate de legătura dintre alimentație și sănătate. 

*Familiile cu copii care aleg produse sănătoase pentru a oferii copiilor produse sănătoase.

*Persoanele cu probleme de sănătate care sunt atente la alimentația lor, pentru a diminua efectele problemelor de sănătate existente (persoanele diabetice, alergice, etc)