Lintea roșie face parte din familia leguminoaselor şi este considerată una dintre cele mai bogate surse de proteine alături de soia, fasole şi mazăre. Pentru proprietăţile sale nutritive valoroase, lintea nu trebuie să lipsească din dieta noastră de viaţă.INGREDIENTE: Linte roșie*.Alergeni: Poate contine urme de gluten,nuci si seminte de
susan.Mod păstrare: A se păstra în locuri răcoroase, uscate, ferite de lumina solară.Informații nutriționale: 100gValoare energetică: 352kcalGrăsimi:..
Lintea verde este foarte bogată în fier, are multe vitamine și minerale, care se absorb foarte bine de organism.Ingrediente: linte verde. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Mod pastrare: Se păstrează în locuri răcoroase,uscate ,ferite de lumina solară.Informații nutriționale: 100gValoare energetică: 340 k calGrăsimi: 1.1 g din care grăsimi saturate: 0.2 gCarbohidrați: 52 g din care zahar: 2 gFibre: 11 gProteine: 25 gSare: 0.2 gAtentionare: Pozele produselor sun..
Năutul este o sursă excelentă de fibre, vitamine B6 şi B9, acid folic, mangan, proteine şi minerale precum: fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru şi zinc. Extrem de gustos şi cu un conţinut bogat de proteine, năutul poate înlocui cu succes carnea. De asemenea, are numeroase proprietăţi „minune”, cum ar fi controlul poftei de mâncare.Ingrediente: Năut boabe. Valoare energetica:339kcal/1524kj;Carbohidrati:43,2g din
care zaharuri10,7g:Proteine19,3g:Grasimi:6gdin care grasimi
s..
Soia cuburi, denumită popular și „carne din soia”, poate înlocui cu succes carnea în orice rețetă. După hidratare, oferă preparatelor consistență și o textură care imită îndeaproape produsul de origine animală. Soia texturată nu are un gust propriu, așa că împrumută din aroma condimentelor cu care este asociată.Ingrediente: Făină de soia degresată. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Recomandri pastrare: Se păstrează în locuri uscate, răcoroase și ferite de lumina solară.Infor..
Soia texturată, denumită popular și „carne din soia”, poate înlocui cu succes carnea în orice rețetă. După hidratare, oferă preparatelor consistență și o textură care imită îndeaproape produsul de origine animală. Soia texturată nu are un gust propriu, așa că împrumută din aroma condimentelor cu care este asociată.Ingrediente: Făină de soia degresată. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Recomandri pastrare: Se păstrează în locuri uscate, răcoroase și ferite de lumina sola..
Soia texturată, denumită popular și „carne din soia”, poate înlocui cu succes carnea în orice rețetă. După hidratare, oferă preparatelor consistență și o textură care imită îndeaproape produsul de origine animală. Soia texturată nu are un gust propriu, așa că împrumută din aroma condimentelor cu care este asociată.Ingrediente: Făină de soia degresată. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Recomandri pastrare: Se păstrează în locuri uscate, răcoroase și ferite de lumina sola..