Eritritolul are index glicemic zero, datorită structurii sale unice, organismul nostru îl accepta (nu avem enzime care să îl respingă), pentru că nu are efecte metabolice devastatoare și nici nu cauzează probleme digestive, așa cum se întamplă în cazul consumului de zahăr în exces. Se găsește în mod natural în fructe, dar cel mai frecvent este extras din porumbul dulce.Ingrediente: Eritrit (E968).Poate contine urme de gluten,nuci si seminte de susanRecomandari produse: Se păstrează în locur..
Eritritolul are index glicemic zero, datorită structurii sale unice, organismul nostru îl accepta (nu avem enzime care să îl respingă), pentru că nu are efecte metabolice devastatoare și nici nu cauzează probleme digestive, așa cum se întamplă în cazul consumului de zahăr în exces. Se găsește în mod natural în fructe, dar cel mai frecvent este extras din porumbul dulce.Ingrediente: Eritrit (E968).Poate contine urme de gluten,nuci si seminte de susan.Recomandari produse: Se păstrează în locu..
Fructoza este o glucidă simplă, pe care organismul o poate folosi ca sursă de energie. Aceasta are aproximativ 4 calorii, ca și zahărul. Pentru că nu produce o creştere foarte mare a nivelului de glucoză din sânge (are un indice glicemic scăzut), a fost considerată un bun înlocuitor al zahărului.Ingrediente : fructoză.Informatii nutritionale/100g:Valoare energetica:400kcal/1700kj.Carbohidrati:100g din care zaharuri 93g.Proteine:0g.Grasimi:0g din care grasimi saturate 0g.Fibre:og.Sare:12mg...
Fructoza este o glucidă simplă, pe care organismul o poate folosi ca sursă de energie. Aceasta are aproximativ 4 calorii, ca și zahărul. Pentru că nu produce o creştere foarte mare a nivelului de glucoză din sânge (are un indice glicemic scăzut), a fost considerată un bun înlocuitor al zahărului.Ingrediente : fructoză.Informatii nutritionale/100g:Valoare energetica:400kcal/1700kj.Carbohidrati:100g din care zaharuri 93g.Proteine:0g.Grasimi:0g din care grasimi saturate 0g.Fibre:og.Sare:12mg...
Xilitolul este la fel de dulce precum zaharoza, având însă doar două treimi din calorii. Se găsește în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau în scoarța unor copaci precum mesteacănul. Ingrediente: Xilit (E967). Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Informații nutriționale: 100gValoare energetică: 240 k calGrăsimi: 0 0 g.din care grăsimi saturate: 0.0 gCarbohidrați: 99.8 gdin care zahar: 0.2 gdin care polioli: 99.8 gFibre: 0.00 gProteine: 0.00 gSare (sodiu nat..
Xilitolul este la fel de dulce precum zaharoza, având însă doar două treimi din calorii. Se găsește în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau în scoarța unor copaci precum mesteacănul. Ingrediente: Xilit (E967). Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Informații nutriționale: 100gValoare energetică: 240 k calGrăsimi: 0 0 g.din care grăsimi saturate: 0.0 gCarbohidrați: 99.8 gdin care zahar: 0.2 gdin care polioli: 99.8 gFibre: 0.00 gProteine: 0.00 gSare (sodiu nat..
Cristalele de zahăr Demerara au textura crocantă și miros intens de caramel.Zahărul poate fi folosit la îndulcirea tuturor alimentelor șia preparatelor culinare care necesită îndulcire, împrumutându-le acestora savoare deosebită de caramel.Ingrediente: Zahăr brut nerafinat, din trestie de zahăr Demerara. Poate conține urme de gluten,nuci și semințe de susan.Mod păstrare: Se păstrează în locuri uscate,răcoroase și ferite de lumina solarăInformații nutriționale: 100gValoare energetică: 398 kc..
Zahărul de cocos este obținut din nectarul florilor palmierului de Cocos. Spre deosebire de zahărul obișnuit, care este lipsit de nutrienți și nu conține decât calorii, zahărul de cocos conține o serie de micronutrienți foarte valoroși pentru sănătate. În plus, zahărul de cocos are un indice glicemic scăzut, de doar 35, față de 68, cât are zahărul alb rafinat.Ingrediente: zahăr de cocos (Cocos nucifera). Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Mod păstrare: Se păstrează în locuri ..