Agar-agar este folosit pentru a ingrosa, gelifica si stabiliza preparatele si se gaseste in multe preparate japoneze (unde se numește „kanten”). Agar-agar este folosit in mod obisnuit si pentru a face gem, jeleuri, deserturi de exemplu si va fi, de asemenea, esential pentru ingrosarea sosurilor din bucataria japoneza, este folosit si pentru dietele de slabire si ca suprimant natural a poftei de mancare. Ingrediente: agar agar (agaropectin). Tara de origine China.Mod de utilizare: Pentr..
Foile de alge marine prajite JH Foods sunt indispensabile pentru a face maki si sushi. Aroma fină a algelor marine prajite si aroma subtila de mare confera fiecarui fel de sushi un gust unic. Foile de inalta calitate JH Foods Yaki Nori sunt facute din alge selectate care sunt prajite cu grija.Ingrediente: Alge verzi prajite. Tara de origine: China. Avertisment algele marine fiind bogate in iod, un consum excesiv poate conduce la tulburari ale glandei tiroide. Consumati in cantitati mici, mai put..
Bautura de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100g: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1,6 g Sare 0,05 g.Ingrediente: extract cocos 70%, apa, emulsificator: E435. Tara de origine: Thailanda.Mod de utilizare: Dupa deschide..
Laptele de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100g: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1,6 g Sare 0,05 g.Ingrediente: extract cocos 70%, apa, emulsificator: E435. Tara de origine: Thailanda.Mod de utilizare: Dupa deschide..
Laptele de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100g: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1,6 g Sare 0,05 g.Ingrediente: extract cocos 70%, apa, emulsificator: E435. Tara de origine: Thailanda.Mod de utilizare: Dupa deschide..
Bautura de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100ml: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1.6 g Sare 0.05 g.Ingrediente: extract cocos 85%, apa. Tara de origine: Indonezia.Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Dupa deschidere se v..
Bautura de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100ml: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1.6 g Sare 0.05 g.Ingrediente: extract cocos 85%, apa. Tara de origine: Indonezia.Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Dupa deschidere se v..
Bautura instant ghimbir lamaie are la baza ghimbir proaspat si extract de lamaie. Au fost folosite metode ultramoderne pentru a pastra gusturile si aromele originale. Portivita pentru toate gustrurile, ocaziile si sezoanele.Valori nutritionale /100G : val energetica 1685Kj/397kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 98g din care zaharuri 94g, proteine 0.6g, sare 0,06g.Ingrediente: ghimbir 60% (CHINA) ,zahar din trestie glucoza, maltoza, extract de lamaie 1%,fructoza...
Bautura instant ghimbir turmeric are la baza ghimbir proaspat si extract de turmeric. Au fost folosite metode ultramoderne pentru a pastra gusturile si aromele originale. Portivita pentru toate gustrurile, ocaziile si sezoanele.Valori nutritionale /100G : val energetica 1685Kj/398kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 99g din care zaharuri 94g, proteine 0g, sare 0g.Ingrediente: zahar trestie, extract ghimbir 10%, extract turmeric (10) (CHINA). Poate contine urme de grau,..
Rasfatati-va cu o bautura cremoasa racoritoare, preparata dintr-un amestec de smantana, ceai verde, ceai Matcha premium si zahar.Este facut din pudra de matcha combinata cu ingrediente de calitate de inalta calitate, supuse unor metode traditionale de productie care ii pastreaza prospetimea.Ingrediente: crema 42% {sirop de glucoza, ulei vegetal hidrogenat(ulei de cocos, ulei de palmier), lapte praf degresat, stabilizator-fosfat dipotasic(E340Oii), emulsificator- mono-gliceride si digliceride aci..
Gold Kili Matcha Ginger Latte este facut din extracte naturale de ghimbir si pudra de matcha de inalta calitate, care au fost supuse unei metode traditionale de productie care ii pastreaza prospetimea, parfumul de ceai verde si nutrientii. Ingrediente: crema 42% {sirop de glucoza, ulei vegetal hidrogenat(ulei de cocos, ulei de palmier), lapte praf degresat, stabilizator-fosfat dipotasic(E340ii), emulsificator- monogli-ceride si digliceride acizi grasi (E471), agent antiaglomerant-dioxid de ..
Bautura ORGANICA de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100ml: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1 .6 g, S are 0,05 g. Ingrediente: extract cocos * 70%, apa, emulsificator: E412*, E415. * din cultura organica. Tara de origine: Vietn..
O combinatie de caramele cu ghimbir cu aroma de nuca de cocos care ofera o experienta cu adevarat interesanta! Contin pana la 25% suc de ghimbir.Informati nutritionale/100g: valoare energetica1963kj/467kcal, grasimi 15g din care acizi grasi saturati 14g, carbohidrati 81g din care zaharuri 24g, proteine 2,3g, sare 0,60g.Ingrediente: Lapte de cocos (29%), suc de ghimbir 25%, zahar, sirop porumb, emulgator (E322 (soia), E471, E473, sare, stabilizator E500). Tara de origine China. Termen d..
Ghimbirul este antibacterian si antiinflamator. Este potrivit ca prevenire a gripei, racelii si este benefic impotriva greatei si varsaturilor. Prin urmare, este potrivit pentru persoanele care sufera de greata.Valori nutritive pentru 100g: Energie 1710kJ / 409kcal, Grasimi 2.6g din care acizi grasi saturati 1.8g, Carbohidrati 96g din care zahar 55g, Proteine 0g, Sare 0,65g. Ingrediente: Glucoza, zahar, lapte praf 7,7%, extract de ghimbir 0,4%, ulei de cocos solidificat, aroma, sare..
Ceaiul Matcha, cunoscut si sub denumirea de Matcha Hikari, este un ceai de o calitate superioara, folosit in ceremonia ceaiului japonez. Primele frunze de cea mai buna calitate sunt culese de mana, aburite cu grija, uscate imediat dupa cules pentru a intrerupe oxidarea si apoi macinate intre pietre, procedura care nu s-a schimbat de 800 de ani. Matcha are o nuanta verde stralucitoare si ofera o experienta intensa, cu un gust herbal si o aroma usor amaruie, placuta.Ingrediente: ceai verde (camell..
Ceaiul Oolong este un ceai semi-fermentat. Este mai parfumat, mai dulce, mai putin bogat in teina decat ceaiurile verzi, fiind foarte apreciat. Exista mai multe metode de prelucrare a ceaiului oolong dar cea mai interesanta consta in a agita frunzele in cosuri. Astfel marginile frunzelor sunt "socate", fermentand si inrosindu-se in timp ce centrul lor ramane verde.Ingrediente: ceai verde (camellia sinensis). Tara de origine: China.Mod de utilizare: Curatati vasul pentru ceai cu apa fiarta. Putet..
Ciupercile shitake uscate sunt cele mai sanatoase, delicioase si gustoase, ele adăuga profunzime retetelor dvs. cu un gust plăcut lemnos.Valori nutritionale /100ml :val energetica 1148kJ/274kcal, grasimi 1.2g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 62.g din care zaharuri 0g, proteine 20g, sare 0g.Ingrediente: Ciuperci shitake fara stem (lentinus edodes). Tara de origine China.Mod de utilizare: Spalati ciupercile inainte de utilizare. Se tin la inmuiat pana cand acestea se inmoaie. Fi..
Contin o cantitate mare de minerale ( calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu si antioxidanti ( substante care contribuie la purificarea organismului si la revigorarea parului, pielii, unghiilor. Această ciuperca este cunoscuta in China de mai bine de 300 de ani)Ingrediente: Ciuperci Black Fungus Black/White. Tara de origine China.Mod de utilizare: Spalati bine ciupercile cu apa rece. Se lasa la hidratare pana se inmoaie. Se taie stemurile si se pot gati sau praji.Termen de valabilitate: A se c..
Fara zahar, conservanti sau coloranti.Se foloseste pentru diferite sosuri. In bucataria asiatica se foloseste in loc de lapte, unt sau alte grasimi. Se adauga si in supe pentru a le domoli iuteala. Se mai foloseste in cocktail-uri, deserturi, inghetata sau prajituri. Amestecand crema de cocos cu apa, in diferite proportii, se poate obtine smantana de cocos sau lapte de cocos.Informatii nutritionale 100g: Energie 726kcal, Grasimi 67g din care acizi grasi saturati 63g, Carbohidrati 26g din care za..
Hartia de orez utilizata pentru prepararea aperitivelor vietnameze- spring rolls. Au o culoare alba, mata, cand sunt uscate, iar dupa ce se inmoaie in apa calda devin transparente, moi si flexibile. Pachetele de primavara se pot consuma crude sau prajite in baie de ulei.Informatii nutritioale 100g: Energie 236 kcal, Grasimi 0 g din care grasimi saturate 0 g, Carbohidrati 59 g din care zaharuri 1 g, Proteine g, Sare 0,26 g.Ingrediente: faina de tapioca, apa, faina de orez 10%, sare.Tara de origin..