Agar agar este un gelifiant natural, extras din algele roșii numite agarophite. Procesul de obținere a gelatinei vegetale este destul de complex, dar păstrează cea mai mare parte a substanțelor nutritive.INGREDIENTE: gelifiant agar agar.Utilizare: utilizați 1 linguriță pentru 1 cană de lichid (ex.
suc de fructe). Se dizolvă agarul într-un lichid la o temp.
de 85 - 95.C. Jeleul va începe să se întărească la o temp.
de aprox. 30.C. Dacă este necesar, jeleul poate fi dizolvat
din nou. Propo..
Laptele de cocos este folosit intr-o varietate de moduri in bucataria asiatica pentru a pregati mancaruri, pentru a rafina sosurile, dressingurile, deserturile si pentru a amesteca cocktail-uri exotice.Informatii nutritionale 100g: Energie 764 kJ/185kcal, Grasimi 19g din care acizi grasi saturati 17g, Carbohidrati 2g din care zahar 2g, Proteine 1,6 g Sare 0,05 g.Ingrediente: extract cocos 70%, apa, emulsificator: E435. Tara de origine: Thailanda.Mod de utilizare: Dupa deschide..
Bautura din fulgi de ovaz este imbogatita cu calciu si fosfor, care sunt minerale care au un efect pozitiv asupra organismului nostru in domeniul enzimelor digestive si ajuta la mentinerea starii corespunzatoare a oaselor si dintilor.Ingrediente: faina din ovaz (fin macinat si prelucrat in abur) 21%, sirop de glucoza, grasime de cocos, dextroza, maltodextrin, inulina, emulgator: E472e (de origine vegetala), stabilizator: fosfat de potasiu, fosfat de calciu, antiaglomerant: dioxid de siliciu, sar..
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală grâu, curmale (21,9%), ulei nehidrogenat de nucă de cocos, stafide (7..
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală de grâu, curmale, stafide, ulei nehidrogenat de nucă de cocos, fulgi de ciocolat..
Biscuiti artizanali cu fructe uscate cu gustul original EcoNatur, realizati dupa o reteta originala fara zahar! Un produs vegan realizat manual cu un adaos redus de grasimi, fara lactoza, oua, E-uri si arome. Ingrediente: faina integrala de grau, curmale, stafide, ulei nehidrogenat din nuca de cocos, bicarbonat de sodiu. Alergeni: contine gluten.Valori nutritionale 100g:Valoare energetica (kcal/kj): 493 kcal/2069kjGrasimi: 10,7g
; Acizi grasi saturati:4,3g ; Glucide:83g ; Proteine:1..
Biscuiti artizanali cu roscove si fructe uscate cu gustul original EcoNatur, realizati dupa o reteta originala fara zahar! Un produs vegan realizat manual cu un adaos redus de grasimi, fara lactoza, oua, E-uri si arome.Ingrediente: faina integrala de grau, curmale (23,8%), ulei nehidrogenat din nuca de cocos, faina de roscove (7,93%),stafide (7,9%),scortisoara,bicarbonat de sodiu,ulei din seminte de bumbac. Contine gluten. Alergeni: Poate contine urme de susan.Informartii nutritionale 100g..
Bulgurul este un ingredient uşor de preparat, care poate fi folosit în numeroase reţete. Apărut pentru prima dată în zona mediterană, bulgurul a fost folosit cu precădere şi în Orientul Mijlociu, iar în prezent este consumat în multe alte tări. Cunoscut în principiu ca unul din ingredientele de bază din tabbouleh, bulgurul poate fi folosit în numeroase alte reţete. Este un ingredient versatil şi uşor de preparat.Ingrediente: bulgur.
Poate conține urme de gluten, nuci și semințe
de susa..
Caisele uscate reprezinta un mod foarte placut de a creste imunitatea corpului si de a ne feri de infectii, dereglari metabolice si alte tulburari de sanatate. Fructele uscate sunt bogate in antioxidanți de tipul polifenolilor, care ne ajuta nu doar intern, ci si la mentinerea pielii tinere.Ingrediente: Caise uscate, fără sâmburi*, dioxid sulf. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe susan.Recomandari produse: Păstrați stocul de produse în locuri uscate,
curate, ferite de miro..
Caisele uscate reprezintă un mod foarte plăcut de a crește imunitatea corpului și de a ne feri de infecții, dereglări metabolice și alte tulburări de sănătate. Fructele uscate sunt bogate în antioxidanți de tipul polifenolilor, care ne ajută nu doar intern, ci și la menținerea pielii tinere.Ingrediente: caise uscate, fără sâmburi*, dioxid sulf.
Poate conține urme de gluten, nuci și semințe susan.Recomandări păstrare: Păstrați stocul de produse în locuri uscate,
curate, ferite de mirosuri pu..
Nucile caju sunt tot mai populare în rândul consumatorilor, atât datorită proprietăților lor nutritive, cât și a gustului lor ușor dulceag, deosebit față de cel al altor nuci.Ingrediente: Caju crud natural.
Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de
susan.Recomandari pastrare: A se păstra în locuri răcoroase, uscate, ferite de lumina solară.Informații nutriționale: 100g
Valoare energetică: 553 kcal
Grăsimi: 43.85 g
din care grăsimi saturate: 7.78 g
Carbohidrați: 30.19 g
..
Fulgi de porumb contin vitamine si minerale esentiale, cum ar fi folatul si tiamina. Consumul de fulgi de porumb cu lapte la micul dejun creste continutul de proteine. Proteina este esentiala pentru repararea tesuturilor corpului, cresterea imunitatii si reglarea enzimelor si hormonilor. Adaugarea de miere, nuci si seminte va stimula aportul de proteine. Ingrediente: Făină porumb, extract din malț de orz, sare iodată.Alergeni: Gluten.Poate conține urme de nuci și semințe susan.Informa..
Aceste fructe se remarcă prin conţinutul crescut de antioxidanti, în special carotenoide, care au capacitatea de a reduce riscul de degenerescenţă maculară, principala cauză a orbirii în rândul persoanelor de peste 55 de ani. Aceşti antioxidanţi protejează organismul de stresul oxidativ, reduce oboseala şi întăreşte capacitatea de protecţie a organismului în faţa agenţilor nocivi.Ingrediente: fructe de goji deshidratate.
Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de
susan.Mod păstrar..
Lintea roșie face parte din familia leguminoaselor şi este considerată una dintre cele mai bogate surse de proteine alături de soia, fasole şi mazăre. Pentru proprietăţile sale nutritive valoroase, lintea nu trebuie să lipsească din dieta noastră de viaţă.INGREDIENTE: Linte roșie*.Alergeni: Poate contine urme de gluten,nuci si seminte de
susan.Mod păstrare: A se păstra în locuri răcoroase, uscate, ferite de lumina solară.Informații nutriționale: 100gValoare energetică: 352kcalGrăsimi:..
Delicioase şi hranitoare, migdalele sunt gustarea perfectă mai ales atunci când se resimte oboseala şi stresul. Bogate în nutrienţi sănătoşi, vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine şi fibre.Ingrediente: Migdale natur. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susanMod de păstrare: A se păstra în locuri răcoroase, uscate și ferite de lumina solară.Informații nutriționale: 100gValoare energetică..
Prunele uscate sunt o buna sursa de potasiu, mineral esential pentru mentinerea unei presiuni sanguine normale si a bunei functionari a inimii, lucru demonstrat de numeroase studii. Pe langa beneficiile care le ofera sistemului cardiovascular, potasiul din prunele uscate te ajuta sa-ti pastrezi oasele sanatoase. Potasiul poate ajuta la stoparea pierderii de calciu prin urina cauzate de dietele bogate in sare si astfel ajuta la prevenirea subtierii oaselor in mod rapid.Ingrediente: prune deshidra..
Quinoa este considerată „mama cerealelor” datorită conținutului nutrițional foarte bogat și este ideală pentru vegetarieni și vegani, deoarece conține proteine complete. Conține toți aminoacizii esențiali, inclusiv lizina, care este foarte rară în cazul plantelor. De asemenea, proteinele din quinoa sunt mult mai ușor de digerat decât cele din carne.Ingrediente: Quinoa albă. Poate conține urme de gluten, nuci și semințe de susan.Recomandri pastrare: Se păstrează în locuri uscate,răcoroase și feri..
Quinoa este considerată „mama cerealelor” datorită conținutului nutrițional foarte bogat și este ideală pentru vegetarieni și vegani, deoarece conține proteine complete. Conține toți aminoacizii esențiali, inclusiv lizina, care este foarte rară în cazul plantelor. De asemenea, proteinele din quinoa sunt mult mai ușor de digerat decât cele din carne. Quinoa roșie se distinge de alte tipuri prin duritatea mai mare a semințelor și un gust mai distinct.Ingrediente: Quinoa roșie. Poate conține urme d..
Saratele Artizanale cu ghimbir, floarea-soarelui si in au gustul original EcoNatur. Sunt realizate manual dupa o reteta originala fara zahar si fara lactoza, oua, E-uri si arome.Ingrediente: faina integrala de grau, ulei nehidrogenat din nuca de cocos, seminte in (10,1%),seminte floarea soarelui (6,7%),ghimbir pudra (3,04%),bicarbonat de sodiu,sare de mare neiodata. Contine gluten.Alergeni:Poate contine urme de susan.Informartii nutritionale 100g:Valoare energetica (kcal/kj): 334 kcal/1396..
Saratele Artizanale cu rozmarin, susan si in au gustul original EcoNatur. Sunt realizate manual cu un adaos redus de grasimi dupa o reteta originala fara zahar si fara lactoza, oua, E-uri si arome. Ingrediente: faina integrala de grau, ulei nehidrogenat din nuca de cocos,seminte de in (8,33%),seminte de susan(8,33%),rozmarin frunze maruntite(1,66%), bicarbonat de sodiu,sare de mare neiodata. Alergeni: contine gluten.Informatii nutritionale/100g:Valoare energetica :334kcal/1396kjGrasimi:9gAcizi g..