Meniu
Cos de cumparaturi

Produse Romanesti

Pentru a contracara unele dintre efectele nocive al stilului de viaţă modern, o cură de detoxifiere generală ne poate oferi un surplus de energie, ajutând organismul să se regenereze. Se administrează înainte sau după masă, 8 g (1 lingurița) în iaurt, apă, suc de fructe sau legume, cu 20-30 min. înainte de masă.  La 30 min. după masă se consumă 400 ml apă. Se consumă în cure de detoxifiere de 1-3 luni, odată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură de completă de 3 luni. Ingred..
12,12 Lei
Fără TVA:11,12 Lei
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală grâu, curmale, stafide, ulei esenţial lavandă, flori de lavandă, ulei nehid..
11,60 Lei
Fără TVA:10,64 Lei
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină de ovăz, făină integrală de grâu, ulei nehidrogenat de nucă de cocos, zahăr brun, sta..
10,62 Lei
Fără TVA:9,74 Lei
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină de ovăz, făină integrală de grâu, ulei nehidrogenat de nucă de cocos, pudră de roşcov..
10,62 Lei
Fără TVA:9,74 Lei
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală de grâu, curmale, stafide, ulei nehidrogenat de nucă de cocos, fulgi de ciocolat..
11,60 Lei
Fără TVA:10,64 Lei
Biscuiti artizanali cu fructe uscate cu gustul original EcoNatur, realizati dupa o reteta originala fara zahar! Un produs vegan realizat manual cu un adaos redus de grasimi, fara lactoza, oua, E-uri si arome. Ingrediente: faina integrala de grau, curmale, stafide, ulei nehidrogenat din nuca de cocos, bicarbonat de sodiu. Alergeni: contine gluten.Stiati ca: Produsele artizanale EcoNatur sunt create in ideea de a readuce pe piata retete de mult uitate bazate pe ingrediente simple naturale. Astfel,..
11,60 Lei
Fără TVA:10,64 Lei
Biscuiti Artizanali Roscove si Fructe Uscate fara Zahar 150g
-6 %
Biscuiti artizanali cu roscove si fructe uscate cu gustul original EcoNatur, realizati dupa o reteta originala fara zahar! Un produs vegan realizat manual cu un adaos redus de grasimi, fara lactoza, oua, E-uri si arome. Ingrediente: faina integrala de grau, faina de roscove, curmale, stafide, ulei nehidrogenat din nuca de cocos, bicarbonat de sodiu. Alergeni: contine gluten.Stiati ca: Produsele artizanale EcoNatur sunt create in ideea de a readuce pe piata retete de mult uitate bazate pe ingredi..
10,90 Lei 11,60 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
Nucă măcinată 250g Econatur
Nou
Nucile ar trebui să fie prezente cât mai des în dieta de zi cu zi, deoarece consumul lor aduce multe beneficii pentru sănătatea noastră. Acestea conţin o mulţime de minerale utile şi vitamine care ne ajută să fim sănătoşi şi activi. Nucile ne oferă o cantitate semnificativă de antioxidanţi ce ajută la prevenirea bolilor neurodegenerative, precum şi la prevenirea îmbătrânirii precoce. De asemenea, nucile sunt cunoscute ca fiind o sursă bogată de proteine, vitamine din complexul B, vitamina A, dar..
13,72 Lei
Fără TVA:12,59 Lei
Saratele Artizanale cu ghimbir, floarea-soarelui si in au gustul original EcoNatur. Sunt realizate manual dupa o reteta originala fara zahar si fara lactoza, oua, E-uri si arome.Ingrediente: faina integrala de grau, seminte de floarea-soarelui, seminte de in, pudra de ghimbir uscat, sare de mare, ulei nehidrogenat din nuca de cocos, bicarbonat de sodiu.Alergeni: contine gluten.Stiati ca: Produsele artizanale EcoNatur sunt create in ideea de a readuce pe piata retete de mult uitate bazate pe ingr..
9,96 Lei
Fără TVA:9,14 Lei
Saratele Artizanale Rozmarin Susan In 150g
Nou
Saratele Artizanale cu rozmarin, susan si in au gustul original EcoNatur. Sunt realizate manual cu un adaos redus de grasimi dupa o reteta originala fara zahar si fara lactoza, oua, E-uri si arome. Ingrediente: faina integrala de grau, seminte de susan, seminte de in, rozmarin, sare de mare, ulei nehidrogenat din nuca de cocos, bicarbonat de sodiu. Alergeni: contine gluten.Stiati ca: Produsele artizanale EcoNatur sunt create in ideea de a readuce pe piata retete de mult uitate bazate pe ingredie..
9,96 Lei
Fără TVA:9,14 Lei
Saratele artizanale vegane, cu ceapa şi in 150g Econatur
Nou -4 %
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală de grâu, ceapă, măsline, seminţe de in, usturoi, ulei de măsline, ierburi d..
9,59 Lei 9,96 Lei
Fără TVA:8,80 Lei
Saraţele artizanale vegane, cu curcuma 150g Econatur
Nou
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală de grâu, seminţe de susan, seminţe de in, curcuma pudră, sare de mare, ulei..
9,96 Lei
Fără TVA:9,14 Lei
Saratele artizanale vegane, cu usturoi şi chia 150g Econatur
Nou
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală de grâu, măsline, seminţe de chia, usturoi, ulei de măsline, ierburi de pro..
9,96 Lei
Fără TVA:9,14 Lei
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.Ingrediente: Făină integrală de grau, miere, ulei nehidrogenat de nucă de cocos, scorțișoară, bicarbonat de s..
10,62 Lei
Fără TVA:9,74 Lei
Turtă dulce artizanală cu miere, Econatur, 150 g
Nou
Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură.Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase.INGREDIENTE: Făină integrală de grâu, miere, ulei nehidrogenat de nucă de cocos, scorţişoară, bicarbonat de s..
10,62 Lei
Fără TVA:9,74 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)