Produsele artizanale EcoNatur s-au nascut din dorinta de a recrea retete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natura. Avand la baza retete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fara: lactoza, oua, e-uri, arome, cu continut redus sau fara zahar dar si cu un adaos redus de grasimi, produsele noastre respecta cerintele pietei pentru alimente curate si sanatoase.

ECO NATUR DISTRIBUTION SRL este o companie tânără din Timişoara, creată din dorinţa de a aduce pe mesele românilor produse realizate după reţete originale cu multiple beneficii sănătoase. În această perioadă trebuie să fim mai atenţi la ce mâncam, ne dorim să ținem sub control consumul de zahăr și suntem mai preocupați de legătura dintre alimentație și sănătate, drept urmare ne-am propus să comercializăm doar produse special gandit.

In momentul de fata EcoNatur Distribution comercializeaza 2 categorii de produse: 

- Biscuiti/saratele artizanale

Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură. Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase. 

De ce produsele artizanale EcoNatur: 

* folosim doar făină integrală de grâu şi făină de ovăz;

* reţete originale, cu un conţinut redus în grăsimi pentru a fi potrivite copiilor şi persoanelor cu tendinţe de îngrăşare dar şi în curele de slăbire;

* reţete vegan, fără lactoză, ouă, e-uri şi arome;

* conţinut ridicat în fibre şi seminţe. 

In momentul de fata in aceasta categorie de produse avem 13 produse dar mai avem in dezvoltare inca 6 produse realizate pe acelasi concep