Produsele artizanale EcoNatur s-au născut din dorinţa de a recrea reţete de mult uitate, bazate pe ingrediente simple, direct din natură. Având la bază reţete originale doar din ingrediente naturale, vegane, fără: lactoză, ouă, e-uri, arome, cu conţinut redus sau fără zahăr dar şi cu un adaos redus de grăsimi, produsele noastre respectă cerinţele pieţei pentru alimente curate şi sănătoase. 

De ce produsele artizanale EcoNatur: 
* folosim doar făină integrală de grâu şi făină de ovăz;
* reţete originale, cu un conţinut redus în grăsimi pentru a fi potrivite copiilor şi persoanelor cu tendinţe de îngrăşare dar şi în curele de slăbire;
* reţete vegan, fără lactoză, ouă, e-uri şi arome;
* conţinut ridicat în fibre şi seminţe. 
In momentul de fata in aceasta categorie de produse avem 13 produse dar mai avem in dezvoltare inca 6 produse realizate pe acelasi concep

-Persoanele care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață și, implicit, dieta alimentară.
-Persoanele care sunt atente la etichetele produselor înainte de a le cumpăra, cele care isi doresc sa țina sub control consumul de zahăr și sunt mai preocupate de legătura dintre alimentație și sănătate. 
-Familiile cu copii care aleg produse sanatoase pentru a oferii copiilor produse sanatoase.
-Persoanele cu probleme de santate care sunt atente la alimentatia lor pentru a diminua efectele problemelor de santate existente (persoanele diabetice, alergice, etc)